Senza

Praktijk voor massage en bewustwording

Ervaringen

 

♦     De massage van Han geeft je een gevoel van complete rust en ontspanning, brengt je weer terug bij jezelf.

Ook door de rustige en aangename gesprekken voor en na de massage zit je daarna beter in je vel.

Iedereen zou zich deze momenten van volledige ontspanning moeten gunnen. Van zo'n massagebezoek kom je een stuk beter vandaan, dan je erheen bent gegaan en je kunt er daarna weer een hele poos tegen. De energieën heb je door je lichaam voelen stromen en je bent daarna weer beter in balans.

Bedankt Han! Ik kom graag terug en zal je zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Een warme groet, Denise

♦     Gisteravond weer eens naar “Praktijk Senza“ geweest na een te lange tussenperiode.

Ondanks zijn handicap weet Han je in totale rust te laten komen. Ik ben bekend met RLS en zonder medicijnen ( was ik vergeten in te nemen) zijn mijn benen stil gebleven. Han praat niet onder de behandeling maar er staat een ontspannend muziekje op. Zijn handen gaan over je lichaam en je voelt alleen maar de aanraking, het is dan net of de dagelijkse “stress” zo uit je lichaam verdwijnt. Het is een sensatie om dit mee te maken en dan maar voor € 35,- Ik kan het iedereen aanbevelen en kom zeker vaker terug.

Henrie

♦     Ik heb onlangs een mooie, intense intuïtieve massage (met Reiki als toegift) van Han ontvangen.

Hiermee viel alles op zijn plek: er stroomde energie door mijn lijf waar ik het nog niet gevoeld had, en toen hij mijn linkerschouder (mijn pijnpunt ofwel blokkade) aanpakte, werd ik zelfs een beetje giechelig van binnen. Dank Han, lieve vriend!

Janneke