Senza

Praktijk voor massage en bewustwording

Intuïtieve ontspanningsmassage

Senza intuitieve ontspanning massage

Toe aan ontspanning? Probeer eens intuïtieve massage. In deze tijden is het belangrijk goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. Ontspanning, aandacht en aanraking zijn essentieel voor ieder mens. Intuïtieve massage kan in die behoefte voorzien. Als intuïtief masseur maak ik gebruik van technieken en vaardigheden uit verschillende massagestromingen  (o.a. klassieke massage, esalen massage, en polariteitsmassage. ) Het uitgangspunt bij het intuïtieve masseren is masseren vanuit het hart en gevoel. Elke massage is daarom steeds weer anders omdat deze intuïtief wordt afgestemd op jou.
Een intuïtieve massage is een massage op holistische basis. De holistische visie is dat lichaam en geest een geheel zijn en daarom niet los van elkaar mogen worden gezien. Een massage op holistische basis is daarom niet alleen gericht op de ontspanning van spieren, maar ook op geestelijke ontspanning. Er wordt in sfeer gemasseerd (rustige muziek, kaarsen, warme olie). Tijdens de massage wordt niet of nauwelijks gepraat. Je voelt dat de masseur niet louter technisch bezig is, maar dat hij respectvol met jou bezig is. De massage werkt helend op de structuur van het lichaam (spieren, bloedcirculatie, organen, huid) en op de energie (aura ,chakra's, energiebanen). Het is de bedoeling dat lichaam en geest ontspannen en er zo balans ontstaat tussen beide.

De lichaamsdelen die niet gemasseerd worden zijn steeds afgedekt met een  massagedoek en/of  warme handdoeken.

Maak eens een afspraak voor een massage. Dit heeft een heel ontspannende werking en draagt bij aan een goed gevoel over jezelf.