Senza

Praktijk voor massage en bewustwording

Waar is reiki goed voor?

Reiki heeft als eerste een zeer ontspannende werking. Verder stimuleert Reiki het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Een Reiki behandeling helpt zowel op het lichamelijke als geestelijke en spiritueel gebied. Het werkt ontgiftend en bevrijdend. Reiki helpt tegen pijn en ondersteunt dus het natuurlijke genezingsproces.

Door Reiki energie kunnen fysieke klachten en emotionele blokkades oplossen. Het effect kan zijn dat je beter kunt ontspannen, beter slaapt, kwalen en blessures herstellen, je beter bestand bent tegen stressvolle situaties en meer in contact komt met wie je werkelijk bent.

Reiki werkt ook op geestelijk gebied, de liefdevolle energie kan helpen om geestelijke pijn weg te nemen of te helpen ondersteunen en om te helpen om onverwerkte ervaringen toch een plek te geven in je leven. Dit kan weer een positief effect hebben op lichamelijke klachten. Reiki zet je eigen vermogen en kracht in om bv levensproblemen zelf op te lossen. Je kunt Reiki zien als een warme deken!

Reiki is geen vervanging, maar wel een prachtige aanvulling op de reguliere geneeskunde, omdat Reiki de helende werking van elke andere therapie versterkt en het zelfgenezend vermogen bevordert.