Senza

Praktijk voor massage en bewustwording

Han

Han Kempers Best

Ik ben Han Kempers en heet je van harte welkom in mijn praktijk.

Door het leren leven met een aantal lichamelijke beperkingen ben ik er gaandeweg achter gekomen hoe ik deze in positieve zin in kan zetten in mijn leven. Juist door mijn beperkingen is mijn intuïtie en tastzin goed ontwikkeld.

Een aantal jaren geleden heb ik ontdekt hoe fijn ik het vind om massages te geven. Het heeft me doen realiseren hoe belangrijk het is voor mensen om aan te raken en aangeraakt te worden. Ik heb daarom de opleiding tot Intuïtief Masseur gevolgd bij Sabaaydi Massage Opleidingen. Masseren is echt een passie voor me geworden en geeft me energie.

Verder werk ik al heel wat jaren met Reiki-energie. Ik heb de inwijdingen 1, 2 en 3A ontvangen. Deze universele energie geef ik graag door.

Door het masseren en het werken met Reiki door de jaren heen, ben ik steeds meer in contact gekomen met mijn intuitie. Dit alles heeft me zoveel levensvreugde gebracht die ik jou graag wil laten voelen/ervaren in een persoonlijke behandeling. Dat kan alleen ontspanning zijn door een intuïtieve massage, maar ook een bewustwordings-, heling- of verwerkingsproces door gesprekken en/of Reiki. Van te voren bespreken we wat het beste bij je situatie past en waar ik je mee van dienst zou kunnen zijn.

Maak een afspraak en ervaar het zelf.  Kom genieten!

Hopelijk tot gauw, Han