Senza

Praktijk voor massage en bewustwording

Chi-Wit-massage

Chi-Wit-massage

 

Chi-Wit = leven-boom; spreek uit als ‘sjiewiet’

Het uitgangspunt van deze bijzondere massage is dat de wervelkolom gezien wordt als de levensboom van iemand. Tegenwoordig zijn mensen steeds vaker hun buigzaamheid kwijt. En dit hoeft niet altijd fysiek te zijn, maar dat kan het wel worden. In de wervelkolom komen immers zenuwen samen, die in verbinding staan met de rest van het lichaam. Als de energie goed door de wervelkolom kan stromen, werkt dat harmoniserend door op alle organen,. Door stress en andere oorzaken kan er echter veel spanning, pijn en moeheid zijn opgebouwd in die wervelkolom. Waardoor de levensenergie niet meer goed stromen kan.

De Chi-Wit massage is een combinatie van verschillende technieken die afkomstig zijn uit Thailand, Vietnam en India. Deze massage heeft een revitaliserend effect op de wervelkolom. De natuurlijke lichaamsenergie gaat hierdoor vrijer stromen. Ook mentaal gezien heeft de massage een positief effect, waardoor ook daar veel verlichting en helderheid kan ontstaan.

Het is belangrijk dat we weer leren mee te gaan met de stroom van het leven en weer bewust in het leven te staan. Zodat het zelf genezend vermogen van ons lichaam in beweging blijft.

Bij deze massage wordt alleen de nek/schouder/rug en de achterkant van de benen gemasseerd.

Gun jezelf de tijd en geniet van deze heerlijke massage!